tisdag 1 juni 2010

Knall fall

I söndags kom min extraman och extrasvärfar över och bokstavligen stal vår gigantiska, äckliga, barrande en/gransåbäke! Jag vet inte riktigt vad det var för något - kanske en slags blandning av gran/en/tall. Förvuxen var den i varje fall!!

Fick ett telfonsamtal om att dom hade plats över på sista släpet till tippen och vips kom bilen intrixandes bland husen. Extrasvärfar hoppar ur bilen och hinner knappt hälsa förrän han har startat motorsågen och kastat sig över otyget. Jag hann inte ens filma eller fota! Ha ha ha! Underbart Fredrik, tusen tack till dig och papsen, samt familj för lånet!

Härliga Camilla kom för en fyllning och passade på att byta ut de tigerrandiga naglarna mot folieregn! Tjejen har inga hämningar what so ever när det kommer till naglar så där var det fria händer - igen - som gällde! Underbart!
(LE's Flirtatious med silverfolie samt handmålade inramningar med vit och svart StripeRite)

Fantastiska Paula har också svängt förbi för en fyllning. Hon genomgår en övergång från ett jobb till ett annat och kände för en vit botten med något färgglatt och somrigt som "det lilla extra". Paula är ena halvan av de andra paret vi åkte tillsammans med till Rom så vi pratade lite om våra inköp där, hennes nya jobb (hur fantastisk mycket bättre det är än det gamla) och lite småhungriga som vi var diskuterade vi även vad hon skulle beställa på restaurangen senare ikväll! Ha ha ha! Ja, så kan det vara ibland!

(LE's White Art samt cerisa/rosa stavar)

Hoppas du kommer trivas i varje fall, nästa gång blir det lite mer crazy igen!

- Cecilia

2 kommentarer:

  1. Naglarna är så läckra. Tror det är bästa designen jag har haft.

    De andra var också fina, dock lite för "mesiga" för mig. ;)

    SvaraRadera