söndag 24 oktober 2010

Småsjuk

Usch, har känt mig småsjuk hela helgen så något speciellt firande för mitt nya jobb har det inte direkt blivit... Jag har konstant huvudvärk och ont i halsen men ingen feber, snor eller hosta utan mer ett kliande och retande syndrom. Bläää!

Ang. mitt nya jobb...
Som vanligt när man väl har bestämt sig för något så vill man inget hellre än att börja direkt men jag ska ge 100% hela uppsägningstiden ut, det MÅSTE gynna sig i slutändan. "Dom man stampar på på vägen upp - möter man på vägen ner"

Fyyy vilket tråkigt väder det är idag! Hos oss regnar det för fullt och har gjort så hela natten... Just nu har vi därför fikapaus i våra aktiviteter (läs: tv-spelsspelande, iPad-spelande och DS-spelande) och käkar bullar o kakor med saft och kaffe! Söndagsmys!

Jag har fått massor av respons på min uppsägning. Fick mail, mess och samtal hela fredagen och alla handlade om att det var tråkigt, synd och att jag kommer bli saknad! Underbart! Tack alla! Lite skillnad från VD'n som blev grinig trots att det var väldigt väntat...

På onsdag ska minsta killen på ultraljud av buken samt en bukröntken. Han har haft jätteproblem med magen sedan december så det har snart pågått i ett år och det är så synd om honom och svårt att "se på" när han får sina kramper. Första diagnosen vi fick var laktosintollerans - det blev visserligen bättre men han led fortfarande och jag kunde ganska enkelt konstatera att det var något annat eller något mer och då kom andra diagnosen som var mjölkallergi. Nu börjar vi prata jobbig allergi då i princip allt innehåller mjölk. Till och med ströbröd och aromat... (stor del av vårt liv består av dessa ingredienser)

Han är återigen ett snäpp bättre men får ibland tillbaka kramperna och en ohyggligt dålig mage då och då så nu står alltså en ny undersökning på schemat.

Hoppas för hans skull att dom snart löser det. Vi har hittills varit i kontakt med astma-specialister, lung-specialister, hud-specialister, öron-specialister, allergi-specialister och nu gastronomi (mag-specialister). Slå det om ni kan vid en ålder av 3 år och 2 månader!

Nu ska jag återgå till att mysa med familjen och spöa skiten ur 6-åringen på Wii eller X-box!


- Cecilia

2 kommentarer:

  1. Kloka ord gumman och lycka till med sjukhusbesöket!!! Puss o kram lillkillen!

    SvaraRadera
  2. Go girl, you own the world...
    /Fia

    SvaraRadera